keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kilot

Täällä taas.
Jotenkin tämä bloginpitäminen jäi syksyn mittaan unholaan. Otin kyllä paljon kuvia ja pistin reseptejä ylös, mutta tuntui ylivoimaiselta kirjata ne tänne. Mutta nyt vuoden vaihduttua aion parantaa tapani. Ehkä blogikin saa uutta sisältöä pelkkien reseptien ohelle, kun elämässä on tapahtunut niin paljon.

Uusi vuosi on tuonut mukanaan uuden työpaikan ja sitä myöten säännöllisemmän elämänrytmin ja vakituiset tulot. Päätin myös pistää korkin kiinni määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Ainakin niin pitkäksi aikaa, että itsetuntoni ja omantunnonarvoni on kohonnut sen verran, että voin käyttää alkoholia pelkästään hauskan pitoon, enkä pahan oloni turruttamiseen.

Muutama ylimääräinen kilo jäi vanhalta vuodelta roikkumaan kylkiin, mutta eiköhän helmikuussa kaverini kanssa aloittamani kuntonyrkkeily karista ne pois. Siihen asti aion lähinnä nauttia elämästäni ja kuulostella itseäni.

Jotta tämä ei menisi ihan narsistiseksi löpinäksi, niin tässä uusi suosikkini:

AVOKADO-JOGURTTIKASTIKE



  • 1 AVOKADO
  • 1 PIENI VALKOSIPULINKYNSI
  • 1 PRK BULGARIAN JOGURTTIA (pieni)
  • 1 RKL JUOKSEVAA HUNAJAA
  • RIPAUS CHILIÄ, SUOLAA JA MUSTAPIPPURIA
  1. Sekoita jogurtti ja avokado ja hunaja esim. blenderissä tasaiseksi tahnaksi. 
  2. Mausta makuusi sopivaksi.
Tämä kastike sopii täydellisesti salaatteihin, dipiksi, kasviskeiton suurusteeksi tms. Maku paranee jos antaa kastikkeen maustua jääkaapissa muutaman tunnin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti